Expres

Au intrat în vigoare restricțiile pe Drumul Poienii, pentru Massif

Au intrat în vigoare restricțiile pe Drumul Poienii, pentru festivalul Massif. Evenimentul are loc în acest week-end, în Poiana Brașov. „Începând cu ora 11.00, polițiștii rutieri au dispus măsurile de restricție a traficului rutier pe DN1E, dinspre municipiul Brașov către Stațiunea Poiana Brașov, în conformitate cu Planul organizațional al festivalului Massif, eveniment care are loc în acest sfârșit de săptămână în stațiune.
Restricțiile de trafic se vor lua în fiecare zi, în intervalul orar 11.00-01.00. Accesul va fi permis doar vehiculelor anterior stabilite precum și mijloacelor de transport, care au fost suplimentate special pentru a asigura circulația persoanelor către și dinspre stațiunea Poiana Brașov.
Pentru a asigura un flux rutier optim, îi rugăm pe cei care vor vrea să ajungă în Poiană Brașov, să utilizeze mijloacele de transport în comun aflate la dispoziție”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

Vezi și: Mobilizare masivă pentru MASSIF (video)

Cum se face accesul la Massif – Poiana Brașov

B.U.G. Mafia – anunț șoc cu privire la Massif 2023


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
25 zile în urmă

[…] Au intrat în vigoare restricțiile pe Drumul Poienii, pentru Massif […]

Back to top button