Expres

Atenţionare de călătorie pentru Belgia

Atenţionare de călătorie pentru Belgia

Ministerul Afacerilor Externe a transmis o atenționare de călătorie pentru Belgia din cauza unei greve a personalului companiei aeriene Brussels Airlines.  Cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Regatul Belgiei sunt sfătuiți să consulte cu atenție paginile bruxelles.mae.ro și mae.ro.

În Belgia este programată o grevă a personalului companiei Brussels Airlines, care va dura trei zile. Greva va avea loc începând de miercuri, 28 februarie, până vineri, 1 martie. MAE avertizează că vor fi perturbări considerabile în rețeaua companiei aeriene.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Bruxelles: +32(0)23475338, +32(0)23441658, +32(0)23436935, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center-ului în regim de permanență.

De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, pot apela la telefonul de permanență al Ambasadei României în Regatul Belgiei: +32(0)497428663.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button