Expres

Atenție – va ninge abundent

Atenție – va ninge abundent.

Meteorologii au informat că va ninge serios în România în următoarele zile. De joi seara, din 26 ianuarie, până sâmbătă, inclusiv.

Atenție – va ninge abundent. „În seara de 26 ianuarie și noaptea spre 27 ianuarie sunt așteptate ninsori în Muntenia și Oltenia și ploi în Dobrogea. Pe tot timpul zilei de vineri, 27 ianuarie, ninsorile se vor extinde în centrul, estul și nordul țării. Dar și local în vest. În Oltenia, Muntenia și Dobrogea va ploua insistent”, au precizat cei de la Meteo&Radar.

Potrivit sursei citate, până duminică sunt așteptate importante cantități acumulate de precipitații, în special în sudul și estul țării, ajungând la 20-50 l/mp. Local în Muntenia și sudul Moldovei vor ajunge chiar până la 50-100 l/mp.

Vor fi și intensificări ale vântului la munte și în sud-estul și estul țării, inclusiv pe litoral. Rafalele vor fi de 39-62km/h, viscolind zăpada.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] CITEȘTE ȘI: Atenție – va ninge abundent […]

Back to top button