Expres

Atenție – scăderi bruște de temperatură, de luni / Apar ninsorile

Atenție – scăderi bruște de temperatură, de luni.

După ce temperaturile vor crește puternic în acest week-end, ajungând la maxime de până la 28 de grade Celsius, săptămâna viitoare va aduce o scădere bruscă a acestora în toată țara, însoțită de ploi, chiar ninsori, și vânt puternic, potrivit specialiștilor de la Meteo&Radar.

Duminică seara, un nou front atmosferic va intra în țara noastră, dinspre nord-vest. Începând de luni, temperaturile scad puternic, în special în jumătatea de nord a țării, unde vor apărea și ploi, precum și intensificări puternice ale vântului, la rafală.

Asta în timp ce în sud temperaturile vor mai atinge și luni maxime de 20 de grade. În vest sunt așteptate maxime de până la 12-14 grade, iar în centru, de 10-12 grade. În zonele de munte, temperaturile maxime se vor încadra între 0-10 grade.

Atenție – scăderi bruște de temperatură, de luni

De asemenea, luni, în zonele înalte de munte sunt așteptate lapoviță și ninsori. Vor fi precipitații abundente în zone extinse ale țării.

În ceea ce privește a doua jumătate a săptămânii următoare, modelul european de prognoză prevede o scădere și mai puternică a temperaturilor, cu maxime de până la circa 7 grade, ce abia vor trece de pragul de îngheț în centrul și nordul țării, însoțite de precipitații abundente, sub formă de lapoviță și chiar posibile ninsori, pe alocuri.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button