Expres

Atenție – revin ninsorile

Atenție – revin ninsorile.

ANM a transmis o informare la nivelul întregii țări pentru perioada 24 februarie, ora 20.00 – 27 februarie, ora 12.00. Vor fi precipitații însemnate cantitativ, ninsori și intensificări ale vântului.

Atenție – revin ninsorile. Meteorologii au detaliat: „Aria precipitațiilor se va extinde treptat dinspre regiunile vestice și va cuprinde aproape toată țara. Vor fi ploi, iar mai ales la altitudini de peste 1.500 m, lapovițe și ninsori. Din noaptea de sâmbătă spre duminică (25/26 februarie) se vor transforma treptat, astfel încât vor predomina ninsorile în vest, nord și centru. Dar și în zonele montane, unde se va depune un strat consistent de zăpadă. Pe toată perioada, se vor acumula peste 60-80 l/mp. Cu precădere în zona Carpaților Occidentali, în nordul Carpaților Orientali și în vestul Carpaților Meridionali. Vântul va avea temporar intensificări pe creste, cu viteze mai mari pe parcursul zilei de sâmbătă. Atunci, rafalele vor depăși 70-80 km/h și va fi viscol. Tot atunci vor fi intensificări local și în restul țării, în general de 50-60 km/h.”.

Câteva zone din țară au fost incluse de cei de la ANM sub cod galben, însă județul Brașov nu se află în această situație.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button