Expres

Atenție – furtuni! Cod galben pentru Brașov

Atenție – furtuni. Pe lângă avertizările emise pentru caniculă, ANM a transmis, astăzi, un cod galben și unul portocaliu de instabilitate atmosferică. Perioada de valabilitate este 22 iunie, ora 15.00 – 23 iunie, ora 10.00.

Atenție – furtuni!

Județul Brașov se află sub avertizare de cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, meteorologii detaliind: „În intervalul menționat, în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, precum și în jumătatea de nord a Moldovei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică. Aceasta se va manifesta prin averse, intensificări de scurtă durată ale vântului (rafale de 50-70 km/h), vijelii, grindină și descărcări electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi de 15-25 l/mp și izolat de peste 30…40 l/mp.”.

Atenție – furtuni!

Pentru codul portocaliu, ANM a relatat: „În intervalul menționat, în Crișana, Maramureș, local în Banat și Transilvania, precum și în nord-vestul Moldovei vor fi perioade cu vijelii puternice, cu viteze la rafală în general de 70…90 km/h, grindină de medii și mari dimensiuni, averse torențiale și descărcări electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 25-40 l/mp și izolat peste 50 l/mp.”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button