Expres

Atenție, circulă mesaje false în numele ANAF, privind achitarea de urgență a unor impozite!

Atenție, circulă mesaje false de la ANAF, privind achitarea unor impozite!

ANAF le recomandă contribuabililor să fie vigilenți, deoarece pe internet circulă o campanie de mesaje false în numele instituției, prin care se solicită achitarea impozitului aferent anului 2022.


„Vă informăm că am fost înștiințați de către contribuabili că au primit mesaje false în numele ANAF, transmise de la adresa «Serviciul fiscal: fiscal_anaf@testandlearn.ro», prin care sunt avertizați că nu au finalizat plata impozitului pentru anul 2022 și că «vor fi sancționați cu amenda de 2.575 lei, dacă nu efectuează plata în decurs de 48 de ore!»”, a transmis ANAF.


„Solicitarea frauduloasă a fost transmisă de pe o adresă de email care nu aparține instituției, iar documentul conține exprimări nespecifice comunicărilor ANAF. Atragem atenția, pe această cale, să nu deschideți aceste emailuri și să nu accesați linkul din conținut. De asemenea, să NU transmiteți banii solicitați!”, au adăugat reprezentanții ANAF.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button