Expres

Atenție! Brașovul, sub cod portocaliu de furtuni

Atenție! Brașovul, sub cod portocaliu de furtuni.

ANM a emis astăzi un cod galben și unul portocaliu de instabilitate atmosferică temporar accentuată, incluzând județul nostru în cel de-al doilea.

Codul galben are valabilitatea în perioada 3 iunie, ora 12.00 – 4 iunie, ora 3.00, meteorologii detaliind:     „În intervalul menționat, în cea mai mare parte a țării, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică. Aceasta se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și pe arii restrânse, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi de 20*25 l/mp și izolat de peste 30-40 l/mp”.

Atenție! Brașovul, sub cod portocaliu de furtuni

Codul portocaliu este valabil pentru intervalul 3 iunie, ora 15.00 – 4 iunie, ora 3.00, ANM precizând: „În Banat, Crișana, cea mai mare parte a Transilvaniei și a Olteniei și în nord-vestul Munteniei vor fi intensificări ale vântului (rafale în general de 60-80 km/h), vijelii, grindină de medii și posibil mari dimensiuni, averse torențiale și frecvente descărcări electrice. În intervale scurte de timp (1-3 ore) sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 30-40 l/mp și izolat de peste 50-60 l/mp”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button