Expres

Ateliere gratuite de încondeiat ouă

Ateliere gratuite de încondeiat ouă

Asociația „Tinerii din Ziua de Azi” Brașov vă invită să participați, în mod gratuit, la o nouă ediție a atelierelor de încondeiere a ouălor. Evenimentul numit „ÎNcondei” are loc astăzi și mâine, între orele 10.00 și 18.00, la Banca de Cultură Apollonia (str. Michael Weiss nr. 22, colț cu str. Republicii)
„Scriem povești ÎNcondei! Oul încondeiat este plin de semnificații, atât legate de învierea lui Hristos și de Paști, cât și de reînnoirea naturii. Anul acesta, ducem tradiția mai departe!”, au scris pe Facebook organizatorii.
Aceștia au precizat că va fi organizată și o tombolă surpriză, la care se pot înscrie participanții, realizând o donație de minimum 10 lei și lăsând un nume complet și un număr de telefon.
„Sâmbătă seara, în ultima a zi a atelierului, la ora 18.00, câștigătorul va fi contactat de către noi pentru înmânarea premiului: un kit complet de încondeiat ouă! Atenție! Nu te poți înscrie decât o singură dată!”.
Accesul la ateliere este liber, în limita locurilor disponibile, vârsta minimă este 12 ani.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare