Expres

Atelier care confecționa accesorii pentru uniforme, amendat de polițiștii brașoveni

Un atelier care confecționa accesorii pentru uniforme, precum cele pentru polițiști, jandarmi și pompieri, a fost amendat de polițiștii brașoveni.

„Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat, la data de 17 august a.c., o acțiune (n.r. în municipiul Brașov) pentru prevenirea şi combaterea infracționalității economice, la punctul de lucru al unei societăți, care are ca obiect de activitate principal fabricarea altor articole de îmbrăcăminte.


Din verificările efectuare a reieșit faptul că la punctul de lucru al operatorului economic funcționa un atelier de confecții textile care ar fi produs și ar fi comercializat articole de echipament și semne distinctive din compunerea uniformelor polițiștilor, jandarmilor și pompierilor, în afara prevederilor legale.
Aceste articole ar fi fost comercializate on-line în baza unor comenzi pe site-ul propriu sau telefonice, efectuate de potențialii clienți, și ar fi fost livrate prin curierat rapid.


În baza celor constatate, s-a procedat la aplicarea unei sancțiuni contravenționale în valoare de 10.000 lei, precum și la confiscarea celor 183 de articole de echipament și semne distinctive identificate“, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Florentina Manolache.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button