Expres

Atac cibernetic în SUA. Distribuția mai multor ziare a fost perturbată

 

Un atac cibernetic a cauzat perturbări majore în tipărirea și distribuția mai multor ziare americane, scrie Reuters. Atacul cibernetic – care pare să provină din afara Statelor Unite – a dus la întârzierea distribuţiei unor publicații care au platformă de producție în Los Angeles, precum Los Angeles Times, Chicago Tribune, Baltimore Sun şi a altor titluri ale Tribune Publishing. Au fost afectate și ediții Wall Street Journal și New York Times de pe Coasta de Vest deoarece și acestea sunt tipărite pe platforma de producție comună, a anunțat Los Angeles Times. Reprezentanții Tribune Publishing au precizat că au detectat pentru prima dată malware-ul vineri. Purtătorul de cuvânt al Tribune Publishing, Marisa Kollias, a declarat că virusul a afectat sistemele back-office folosite pentru a publica şi produce ziare.     
„Nu există dovezi că informațiile despre cardul de credit al clientului sau informațiile de identificare personală au fost compromise”, a declarat Kollias.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare