Expres

Artistul răspopit Cristian Pomohaci a pierdut procesul cu Poliția BRAȘOV

 

Exclus din cler după ce a fost acuzat că a făcut avansuri unui tânăr, cercetat și pentru evaziune fiscală, amendat pentru încălcarea unei ordonanțe militare, interpretul de muzică populară Cristian Pomohaci a primit zilele trecute o nouă veste proastă din partea judecătorilor. După aproape doi ani de luptă în instanță cu Inspectoratul de Poliție al Județului Brașov, pentru o amendă rutieră și suspendare de permis, Pomohaci pierde procesul și rămâne pieton. El a deschis proces la Judecătoria Braşov în vara anului 2018, contestând o amendă pentru depășirea vitezei legale, primită din partea poliţiştilor rutieri braşoveni. A pierdut și a făcut apel, iar un complet de judecată de la Tribunalul Brașov a dat zilele trecute soluția: „Respinge apelul declarat de apelantul Pomohaci Cristian împotriva sentinței civile nr 5580/2019 a Judecătoriei Brașov pe care o menține. Definitivă”.
Fostul preot va rămâne și pieton, după ce în urmă cu doi ani a fost amendat pentru exces de viteză. Potrivit click.ro., Pomohaci nu era la prima abatere de acest gen. Mai fusese oprit de oamenii legii din Tulcea şi Dâmboviţa pentru abateri pe drumurile publice.
Cristian Pomohaci a fost răspopit după ce a încercat să agațe un băiat. El a  condamnat în 2018 la un an de închisoare cu suspendare. Controversatul artist este acuzat și de evaziune fiscală. Zilele trecute a fost amendat cu 5.000 de lei după ce a făcut un live pe Facebook cu mai mulți tineri, încălcând măsurile de prevenire a răspândirii infecției cu noul coronavirus, prevăzute de Ordonanța Militară nr. 2/2020.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button