Expres

Aro Palace predă statului Cetatea Brașovului

Aro Palace predă statului Cetatea Brașovului. Apoi, așa cum a anunțat primarul Allen Coliban, Municipalitatea va efectua demersurile necesare pentru a transfera în proprietatea sa imobilul menționat. Detalii, AICI.

Aro Palace predă statului Cetatea Brașovului. „Aro Palace S.A informează acționarii și publicul investitor cu privire la faptul că la sediul societății a fost primită adresa Ministerului Finanțelor-DGRFP Brasov nr.2644/15.02.2023, prin care ni se pune în vedere că a fost emis Ordinul Ministerului Finantelor nr.975/10.02.2023, potrivit căruia se mandatează DGRFP Brasov ca în numele Ministerului Finantelor, reprezentant al Statului Român, să întreprindă toate demersurile și să semneze toate documentele necesare preluării imobilului Complex Cetate, în conformitate cu Decizia nr.2150/08.11.2022 a Înaltei Curți de Casație și Justiție în dosar 1886/62/2015”, potrivit unui anunț dat la Bursa de Valori București (BVB).

Conform BVB, decizia ÎCCJ păstrează soluția Curții de Apel Brasov pronunțată prin Decizia nr. 1067/14.06.2017 prin care s-a constatat că dreptul de proprietate asupra imobilului Complex Cetate aparține Statului Român.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button