Expres

Apar mărțișoarele în locurile tradiționale din Brașov

Apar mărțișoarele în locurile tradiționale din Brașov. Primii comercianți de mărțișoare care își vor prezenta produsele în locurile tradiționale de pe domeniul public sunt cei de pe promenada de la Parcul Titulescu. Începând de azi, 24 februarie, în cadrul Târgului „Vestitorii primăverii”. Din 25 februarie vor fi amplasate și mesele cu mărțișoare din fața complexului Bartolomeu, de pe str. Filiași (Triaj), de la intersecția str. Cometei și Galaxiei și de pe str. Levănțicăi (Noua).
Ca în fiecare an, interesul pentru vânzarea de mărțișoare este foarte mare.
Pe aleea pietonală de la Parcul Titulescu, anul acesta târgul de mărțișoare va fi organizat de o Întreprindere Individuală (Samoilă Alina Mihaela, n.n.), care a solicitat Primăriei Brașov ocuparea domeniului public în perioada 24 februarie – 1 martie, pentru organizarea Târgului de mărțișoare „Vestitorii primăverii”.
În celelalte zone, primăria a primit solicitări pentru vânzarea de mărțișoare și flori: în Bartolomeu (în fața complexului), 14 cereri pentru vânzarea de mărțișoare și 14 pentru vânzarea de flori; în Noua (str. Levănțicăi), 9 cereri pentru mărțișoare și 9 pentru flori; în Triaj (str. Filiași), sunt 4 solicitări, pentru cele 4 locuri;
în Astra, la Complexul mic (intersecție str. Cometei cu Aleea Constelației), există un abonament pentru vânzarea de mărțișoare și flori.
Perioada de vânzare mărțișoare este 25 februarie – 1 martie, iar pentru vânzarea de flori, 7 – 8 martie.

Mărțișoare vor fi vândute și în piețele publice

Serviciul Public Administrare Piețe a scos la licitație, marți, 39 de locuri pentru vânzarea de mărțișoare, cu locuri special dedicate pentru meșteșugari și pentru agenții economici. Dintre acestea, 23 vor putea fi utilizate și pentru vânzarea de cadouri de 8 Martie, exclusiv flori.
Cele mai multe locuri pentru vânzarea de mărțișoare, 12, sunt în Piața Tractorul, iar 8 vor putea fi utilizate și pentru vânzarea de cadouri. În Piața Dacia, Serviciul de Administrare Piețe va scoate la licitație 10 locuri, dintre care 6 sunt și pentru vânzarea de cadouri. În Piața Astra, 7 comercianți vor putea vinde mărțișoare, iar 5 vor putea vinde și cadouri de 8 martie. Tot 7 locuri sunt scoase la licitație și în piața Star, iar dintre acestea 3 sunt puse la dispoziția celor care vor să vândă și cadouri de Ziua Femeii. Cele mai puține locuri sunt în Piața Bartolomeu, 3 locuri pentru mărțișoare, dintre care unul va avea posibilitatea să vândă și cadouri pentru data de 8 martie.
Perioada pentru care pot fi închiriate aceste locuri este: în cazul mărțișoarelor, 25 februarie – 2 martie; pentru mărțișoare și cadouri: 22 februarie – 8 martie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 luna în urmă

[…] gratuită pentru îndrăgostiți▪ Aleea Parcului Titulescu, orele 12.00 – 18.30, Târg de mărțișoare „Vestitorii primăverii”▪ Sala Operei Brașov, ora 11.00, spectacolul „La Calul Bălan” – operetă de Ralph […]

Back to top button