Expres

Anvelopele la control, pe DN1 Brașov – Ploiești

Anvelopele la control, pe Valea Prahovei! „Având în vedere că în ultima perioadă am întâlnit din ce în ce mai des autovehicule neechipate corespunzător pe drumurile naționale, am cerut ajutorul instituțiilor competente pentru a intensifica verificările, mai ales în zonele montane.
Sperăm ca în acest fel să reducem numărul incidentelor în care sunt implicate mașini care nu au cauciucuri corespunzătoare sau care tranzitează tronsoane de drum cu trafic restricționat pentru anumite categorii de autovehicule (în cazul camioanelor).
Aceste controale se vor desfășura în special perioadele cu avertizări meteo (pentru viscol, ninsoare etc.), unde un autovehicul neechipat corespunzător poate provoca probleme mari și să blocheze atât traficul cât și intervenția utilajelor de deszăpezire.
Mulțumim Poliției Rutiere și ISCTR pentru implicarea în acestă campanie!”, au precizat reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov.

Anvelopele de iarnă nu sunt obligatorii de la o anumită dată calendaristică. În schimb, nu trebuie să lipsească dacă drumul este acoperit cu polei, gheață sau omăt.
Potrivit RAR, sunt bune pentru iarnă toate anvelopele inscripționate cu literele M și S.

Vezi și:

Ce anvelope vă trebuie pe drumuri cu zăpadă, gheață sau polei. Amenzile date pentru lipsa lor

Se surpă DN 1 / Update. Aprobare de la Prefectura Brașov

Atenție, restricții pe DN1 Ploiești-Brașov, în urma unei surpări!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button