Expres

Anunțul șocant făcut de fosta tenismenă Chris Evert

 

Chris Evert (67 de ani), fosta mare jucătoare americană de tenis a dat teribila veste pe Twitter: „Aş vrea să vă spun că am fost diagnosticată cu cancer ovarian în prima etapă. Sunt foarte încrezătoare că o pot depăşi şi sunt sigură că chimioterapia va da rezultate bune. Din fericire, am aflat la timp. Sunt încrezătoare că tratamentele vor merge bine. Sper că înţelegeţi nevoia mea de a mă concentra pe sănătate şi îngrijire. Există 90 la sută şanse ca chimioterapia să funcţioneze. Cu toate acestea, mă veţi vedea când mă conectez la ESPN pentru comentariu despre Australian Open”.

La ESPN, Evert este colegă cu australianul Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep.

La patru ani de la începerea carierei sale profesionale, Evert a devenit prima sportivă care a câştigat un milion de dolari în premii pentru carieră. Aceasta a învins-o pe cea care avea să-i fie mare rivală, Navratilova, pentru prima dată, într-un eveniment profesionist la Akron, Ohio. 

Sora ei Jeanne, de asemenea, fostă jucătoare, a murit în februarie, în urmă cu doi ani, de aceeaşi boală.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare