Expres

Anunț important al Ryanair

Anunț important al Ryanair. Compania aeriană low-cost Ryanair a anunţat, vineri, programul pentru sezonul de iarnă 2023, cu două noi destinaţii cu plecare de pe aeroportul Bucureşti, spre Paris Beauvais şi Tirana, informează un comunicat al operatorului aerian.

Conform acestui program, Ryanair va opera zboruri din Bucureşti spre 27 de destinaţii, inclusiv cele noi spre Paris Beauvais şi Tirana. De asemenea, Ryanair va creşte frecvenţa zborurilor spre cele mai populare şase destinaţii, inclusiv Bristol, Catania, Madrid şi Malta.
În total, în iarna lui 2023, Ryanair va opera 280 de zboruri pe săptămână spre şi dinspre Bucureşti, cu 16% mai multe decât în sezonul trecut.
„Ryanair va transporta peste 2,5 milioane de pasageri spre şi dinspre Bucureşti în acest an, sprijinind peste 1.900 de locuri de muncă locale, pe măsură ce continuăm să livrăm un trafic crescut, mai multe locuri de muncă şi tarife mai mici decât orice altă companie aeriană din Europa“, a declarat Alicja Wojcik-Golebiowska, directorul pentru Europa Centrală şi de Est şi pentru ţările baltice al Ryanair.

Ryanair Holdings plc este cel mai mare grup de companii aeriene din Europa şi compania-mamă a Ryanair, Ryanair UK, Buzz, Lauda şi Malta Air.

Companiile din portofoliul Ryanair Holdings conectează peste 40 de ţări şi oferă cele mai mici tarife din Europa pentru transportul aerian de pasageri. Ryanair operează mai mult de 2.500 de zboruri zilnice de pe 230 de aeroporturi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button