Expres

Antena 1, lovitură după plecarea chefilor. Dani Oţil e implicat

Antena 1 pregăteşte un nou show. După ce a încasat o lovitură dură, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu părăsind Chefi la cuţite, cel mai probabil pentru a merge la concurenţă, Antena 1 va lansa un nou format în România.

După cum se ştie, de câteva săptămâni, Dani Oţil lipseşte de la Neatza. Antena 1 nu a anunţat nimic oficial, fanii fiind chiar invitaţi să ghicească unde se află Dani.

Viperele Vesele au anunţat că Antena 1 va lansa un nou reality show, după formatul „Power Couple”.

„Reality show-ul urmăreşte povestea a 8 cupluri care se confruntă cu mai multe provocări pentru a se descoperi cât de bine se cunosc unul pe celălalt.

Toţi concurenţii sunt cazaţi într-o vilă, unde trebuie să reziste 6 săptămâni. În această perioadă bărbaţii sunt supuşi unor probe, în timp ce partenerele de viaţă trebuie să parieze pe succesul lor. Nimeni nu trebuie să ştie ce au pariat. La finalul show-ului Power Couple, producătorii de la Antena 1 vor înmâna premiul cuplului câştigător. Suma încasată este reprezentată de banii pe care partenerii de viaţă i-au acumulat până în momentul respectiv.

În exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele vă anunţăm că Dani Oţil este prezentatorul acestei emisiuni.

Filmările pentru această emisiune au loc în Malta şi sunt aproape de final”, se arată pe pagina de Instagram Viperele Vesele.

Rămâne de văzut câd va difuza Antena 1 noul show. Se va întâmpla în aceată toamnă sau se va aştepta până la începutul anului viitor pentru a concura Survivor.

FOTO: YouTube


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button