Expres

ANI: Managerul Spitalului Județean Brașov se află în stare de incompatibilitate

Agenția Națională de Integritate susține că managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov, Cobelschi Călin Pavel, se află în stare de incompatibilitate.

Potrivit unui comunicat remis de ANI, Cobelschi „se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 07 mai 2019, întrucât exercită simultan cu funcția de Manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov şi funcțiile de medic specialist și medic primar în cadrul unei societăți comerciale ce are ca obiect principal de activitate acordarea de asistență medicală specializată, încălcând astfel prevederile art. 178, alin. (1), lit. a) din Legea nr. 95/2006”.

În același comunicat, ANI susține că a constatat averea nejustificată, conflictul de interese de natură administrativă, starea de incompatibilitate sau a sesizat organele de urmărire penală în cazul altor șapte persoane. Printre acestea se numără Titea Dragoș-Virgil, fost secretar de stat la Ministerul Transporturilor, actual director la Direcția Juridică și Administrativ în cadrul R.A. ROMATSA (avere nejustificată) și Mureșan Vasile Adrian, medic șef secție Chirurgie Vasculară în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu – Mureș (incompatibilitate). Detalii aici.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button