Expres

Angajații RATBV, ajutoare pentru Turcia

Angajații RATBV, ajutoare pentru Turcia. Angajații RATBV S.A. au colectat în ultimele zile, la inițiativa Sindicatului Liber RATBV 2015, circa trei tone de alimente și peste 100 de saci, cutii și pachete cu îmbrăcăminte, încălțăminte, pături, jucării etc., pentru a fi donate în Turcia, ca ajutoare umanitare persoanelor sinistrate în urma cutremurelor.

Cele două mașini, conduse de șoferi RATBV, au plecat astăzi din Brașov. Urmează să iasă din România mâine dimineață pe la Vama Giurgiu, destinația finală fiind orașul turc Edirne. Ajutoarele colectate din partea angajaților RATBV vor fi predate autorităților guvernamentale ale statului turc, în vederea distribuirii către cei aflați în cea mai mare nevoie. Articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte au fost colectate separat, pentru copii, femei și bărbați, fiecare pachet sau sac având înscrisă categoria căreia i se poate adresa, în limbile engleză și turcă.

„În cele două autovehicule au fost încărcate două tone de cartofi. De asemenea, alte sute de kilograme de alimente neperisabile, respectându-se cultura și religia majorității celor sinistrați în privința categoriilor alimentare permise. De menționat că toate cheltuielile legate de efectuarea acestui transport sunt suportate de Sindicatul Liber RATBV 2015”, spun reprezentanții operatorului de transport.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button