Expres

Andreea Esca și soțul ei sunt milionari

Andreea Esca, celebra prezentatoare de știri, deține, împreună cu soțul ei, Alexandre Eram, mai multe firme care fac profit..

Conform datelor oficiale de la Ministerul Finanțelor, extrase de capital.ro, cei doi au avut câștiguri de peste 1,3 milioane de lei în 2021, echivalentul a 260.000 de euro, ceea ce înseamnă mai bine de 20.000 de euro lunar.

Andreea Esca are o firmă care îi poartă numele și care are ca obiect de lucru producția cinematografică, video și de programe de televiziune. Societatea nu are niciun angajat, însă profitul pe anul 2021 a fost de 337.581 de lei, echivalentul a 67.000 de euro. Cu doi ani în urmă, firma a ieșit pe minus cu 39.000 de lei.

Andreea Esca și soțul ei Alexander Eram sunt asociați la firmele Atelierul de Vise SRL și Oberwood SRL. Aceasta din urmă oferă spații de cazare în județul Sibiu, mai precis la Porumbacu de Sus și a adus un profit de 213.000 de lei, echivalentul a 42.600 de euro.

Alexander Eram este singurul acționar de la firma A List Magazine SRL, unde nu figurează niciun angajat, însă profitul net a fost de 529.877 de lei anul trecut, echivalentul a peste 100.000 de euro.

Andreea Esca (50 ani) și Alexandre Eram (52 ani) sunt căsătoriți din aprilie 2000. După câteva luni s-a născut fiica lor, Alexia, iar în 2003 a venit pe lume și băiatul lor, Aris.

Cei doi s-au cunoscut cu mai bine de două decenii în urmă, atunci când Alexandre Eram, cetățean francez, lucra la o fabrică de unde se luau ținute pentru angajații de la Pro TV.

Prezentatoarea și omul de afaceri s-au întâlnit în cadrul unui eveniment și ulterior s-a legat relația care rezistă și azi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

”Societatea nu are niciun angajat, însă profitul pe anul 2021 a fost de 337.581 de lei” spune tot.

Back to top button