Expres

Andre Rieu de Brașov, invitat de guvernul malaezian pentru un spectacol de gală (video)

Andre Rieu de Brașov, invitat de guvernul malaezian pentru un spectacol de gală

Brașoveanul Bogdan Alexandru Costache a uimit și impresionat o țară întreagă în turneul din această primăvară „Trei Tenori” cu impresionanta tehnică și virtuozitate, dar în special prin noua manieră abordată de dirijor și solist violonist. Bogdan este singurul artist din România care susține un concert integral în fața orchestrei și publicului atât cu bagheta, cât și cu vioara în mână, manieră inspirată de Andre Rieu și Johann Strauss Orchestra.

Pornită de la invitația managerului Orchestrei Opera Vox, Ioan Vrășmaș, în primăvara acestui an, când a fost solicitat pentru a se alătura în calitate de dirijor și solist violonist, aventura în arta dirijorală s-a dovedit una de succes atât pentru Bogdan, cât și pentru publicul din România. Și nu numai din România! Pentru că în luna octombrie Bogdan Costache va dirija și va fi solistul orchestrei reunite Opera Vox și Teatro d’Opera Italiana, invitată la cel mai mare festival de operă din Asia, Borneo Opera Festival. Lor le revine marea onoare de a oferi un spectacol de gală în deschiderea festivalului, la invitația guvernului malaezian.

„Sunt impresionat și bucuros că pot să aduc prin prestația mea artistică muzica mai aproape de sufletul oamenilor, cărora țin să le mulțumesc, de fiecare dată, pentru plăcerea cu care participă la concertele noastre și pentru emoțiile magnifice pe care le trăim împreună în sală. Noua mea aventură în calitate de dirijor și solist nu ar fi luat această uimitoare amploare fără reacțiile lor extraordinar de încurajatoare. Aștept cu entuziasm prestația de pe scenele festivalului din Borneo, Malaezia și reacția publicului numeros de la Sala Mare a Parlamentului din Borneo în prezența personalităților locale și internaționale din diferite domenii”, ne-a declarat Bogdan Alexandru Costache.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button