Expres

Anca Jurma nu mai vrea să fie șefa DNA

 

Anca Jurma nu mai vrea prelungirea mandatului său interimar, până la numirea unui procuror şef. Conform unor surse din CSM, ea a acceptat să îi fie prelungită delegarea cu încă șase luni, însă ministrul Justiției a transmis că va respinge în contextul înregistrărilor de la DNA Oradea și de la DNA București, care au apărut în spațiul public. Procurorii din cadrul CSM au sunat-o și împreună au ajuns la această concluzie: Anca Jurma nu este potrivită pentru a-și continua interimatul la DNA. Varianta oficială oferită de Tudorel Toader, a fost următoarea:

În timpul şedinţei, în timpul deliberărilor la Secţie s-a primit o declaraţie din partea doamnei Jurma prin care renunţă la consimţământul prealabil acordat. În cazul acesta, Secţia nu avea decât să ia act de voinţa dânsei, de retragere a consimţământului, acordului, şi veţi vedea ce va decide Secţia la o şedinţă următoare”, a declarat Toader la CSM. CSM va decide joi ce urmează să se întâmple cu şefia Direcţiei Naţionale Anticorupţie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button