Expres

Ambuteiaj și astăzi în centrul Brașovului

Ambuteiaj și astăzi în centrul Brașovului! Potrivit unui participant la trafic, a fost oprită circulația mașinilor pe str. Mureșenilor. Polițiști locali dirijează traficul, la sensul giratoriu de la Aro. Aglomerația este cauzată de numărul mare al celor care vor să ajungă cu autoturismele personale în centru, unde se află bradul și Târgul de Crăciun.

Vezi și:

Accident în Livada Poștei din Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1ewer
1 an în urmă

Nu vezi picior de agent, baietii si fetele sunt in concedii ! Godina, de unde au colegii bani de concedii, ca tot te plangeai la ziar ?! Nici o responsabilitate, de la chestor la ultimul tablagiu, ZERO responsabilitate in fata… Citeşte mai mult »

Mama lui Barbu Gh
1 an în urmă

Of, of! Degeaba se inghesuie lumea, fasolica cu ciolanel nu am vazut. Noroc cu conservele secuiesti, l-am hranit bine pe retardul asta al meu de Gigel (mai nou isi spune Kaka, Raoke, din astea). Am pastrat cutiile sa le reumplu… Citeşte mai mult »

Raoke
Răspunde la  Mama lui Barbu Gh
1 an în urmă

Fa, viligheio, devianta mica, nu mai lauzi dozele? Nu te mai injectezi? Nu mai bagi nimic in vene? Nu te-ai dus la racheti sa se ocupe aia de deviantele ca tine? Zi, viligheio? Vad ca ti-e rusine cu pseudonimul de… Citeşte mai mult »

Back to top button