Expres

„Am intrat în linie dreaptă cu implementarea Aeroportului”

Am intrat în linie dreaptă cu implementarea Aeroportului”. Anunțul a fost făcut vineri seară de Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean, instituția care face investiția. Veștea a menționat că, în această săptămână, administraţia judeţeană a parcurs două etape procedurale importante în ceea ce priveşte funcţionalizarea Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav (AIBG). E vorba despre semnarea proceselor-verbale de finalizare a lucrărilor la un total de 12 componente din infrastructura fizică a aeroportului.
Astfel, mai întâi, la amplasamentul AIBG a fost semnat Procesul-Verbal de Recepţie la terminarea lucrărilor aferente obiectivelor „Deviere canal colector Beselcin cu impact asupra drumului perimetral şi de acces la echipamente tehnologice, precum şi asupra gardului perimetral şi porţilor de acces – etapa a III-a AIBG” şi „Sistem de protecţie perimetrală (Sistem de televiziune cu circuit închis pentru gard perimetral zona tehnică) etapa a III-a AIBG.
Detalii aici.
Valoarea lucrărilor executate de asocierea SC Geiger Braşov SRL & SC RS Activ SRL, cu subcontractanţii SC Flash Lighting Services SA Bucureşti şi SC Brahms Internaţional Braşov este de 31.107.768,26 lei.

Alte lucrări, de peste 44 de milioane de lei

„Am intrat în linie dreaptă cu implementarea Aeroportului”. Un demers procedural similar s-a realizat şi în ceea ce priveşte obiectivul de investiţii „Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav Etapa a III-a, Proiectare și execuție lucrări de construcții și instalații pentru 9 obiecte (Rest de executat)”. Detalii aici.
Obiectivul de investiţii „Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav Etapa a III-a, Proiectare și execuție lucrări de construcții și instalații pentru 9 obiecte (Rest de executat)” a fost implementat de asocierea de firme SC BOG’ART SRL – SC UTI Facility Management SA. Valoarea finală a lucrărilor executate este de 44.144.621,12 lei, sumă care include şi cuantificarea lucrărilor de proiectare şi execuţie realizate iniţial de Construcţii SA.

„Ambele obiective de construcţii şi instalaţii pe care le-am recepţionat în aceste zile însumează nu mai puţin de 12 componente din cadrul infrastructurii fizice a Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav. Toate au fost finalizate în cele mai bune condiţii în toamna anului trecut, graţie colaborării permanente dintre operatorii economici care şi-au adjudecat aceste contracte şi specialiştii Consiliului Judeţean din echipa de implementare a proiectului AIBG. Am intrat în linie dreaptă cu implementarea Aeroportului şi am toată încrederea că vom reuşi să ducem la bun sfârşit demersurile pe care le mai avem de făcut, astfel încât în luna iunie să putem inaugura cel mai nou aeroport din România”, a afirmat Adrian-Ioan Veştea, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button