Expres

Alte 3 WC-uri automatizate au fost deschise la Brașov / Unde sunt amplasate

Alte 3 WC-uri automatizate au fost deschise la Brașov.

După ce, în urmă cu o lună, Primăria Brașov a pus în funcțiune primele 3 toalete publice automatizate, astăzi încă 3 astfel de toalete au fost deschise. Ele sunt amplasate în Parcul Tractorul, în Livada Poștei și în scuarul Berzei. Aceste toalete fac parte din programul municipalității de asigurare a acestor servicii publice în toate zonele intens circulate.

Alte 3 WC-uri automatizate au fost deschise la Brașov

„În ultimii 30 de ani, Brașovul nu a făcut investiții în amenajarea de toalete publice noi. Corectăm acest lucru începând din acest an. De astăzi, am pus în funcțiune încă trei toalete publice automatizate, pe lângă cele trei funcționale din luna aprilie. Asta într-un context național în care toate orașele mari folosesc astfel de infrastructuri automatizate, iar Brașovul merită și el să aibă această infrastructură, la prețuri competitive. Sunt toalete automatizate, cu sistem de autocurățare după fiecare utilizare și sunt anti vandalism. Brașovul este un oraș civilizat, iar gradul de civilizație se transpune și prin astfel de servicii, oferite public, în mod gratuit”, a declarat primarul Allen Coliban, potrivit BrașovCity.ro.

Costul unei toalete automatizate este de 243.500 lei +TVA. În ceea ce privește costurile de mentenanță și materialele necesare, acestea sunt de 1.800 de lei/lună.

La sfârșitul lunii aprilie au fost puse în funcțiune primele 3 toalete publice automatizate, amplasate în Piața Sf. Ioan, pe pietonalul Uranus și în Parcul Trandafirilor

Tot în acest an, Primăria mai are în programul de investiții alte opt astfel de toalete. Zonele propuse pentru instalare sunt: Parcul Gheorghe Dima, Poiana Brașov, zona ITC – Al. Vlahuță, zona Gemenii –  Zizinului, Parcul Hutchinson (B-dul Ștefan cel Mare), locul de joacă din Timiș-Triaj și zona Spitalului Județean.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
3 luni în urmă

Foarte bune! Treaba userista de nota 10! Acum avem unde arunca parerile penibile ale trompetei pesediste dupa ce ne stergem cu ele la cur!

Back to top button