Expres

Alt jurnalist mort la Cupa Mondială

Alt jurnalist mort la Cupa Mondială. Khalid Al Misslam, fotoreporter al Al Kass TV, post din Qatar, a încetat din viaţă în timpul Cupei Mondiale de fotbal, competiţie la care era acreditat, conform Gazzetta dello Sport. Decesul a survenit sâmbătă, 10 decembrie.
Cauza decesului încă nu este cunoscută.

Gulf Times, un site de știri din Qatar, a scris că „Al-Misslam a murit brusc, în timp ce acoperea Cupa Mondială. Credem în mila și iertarea lui Allah pentru el și transmitem cele mai profunde condoleanțe familiei sale”.

Angajatorul său, Al Kass TV, a abordat pe scurt moartea fotojurnalistului și a anunțat că așteaptă detalii suplimentare înainte de a face o declarație.

Gazzetta dello Sport notează că şi fotoreporterul qatarez a murit în timp ce îşi făcea meseria, la fel ca americanul Grant Wahl.

Acesta din urmă a decedat după ce s-a prăbuşit în timp ce transmitea de la Cupa Mondială.

Renumitul jurnalist american Grant Wahl (48 de ani) a murit în Qatar, în timp ce transmitea de la Cupa Mondială, stârnind un val de şoc şi nemulţumire în lumea sportului. El „s-a prăbuşit” în zona rezervată presei chiar când relata de la meciul de vineri Argentina-Olanda, a declarat un martor pentru CNN. Circumstanţele morţii sale nu sunt clare.

Conform New York Times, medicii l-au resuscitat pe american mai bine de 20 de minute chiar în tribunele Lusail Iconic Stadium. Din păcate, totul a fost în zadar.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Alt deces subit? Al catalea? Dar latraii ca viligheii cand? Sau ca aia care stiu sa si citeasca precum jumara, ghita, arahatu, cherechesu, moldovan, mahler&co. pe cand?

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare