Expres

Alexandra Păcuraru se retrage temporar cu emisiunea

Alexandra Păcuraru se retrage temporar cu emisiunea.

Moderatoarea emisiunii „România Suverană”, de la Realitatea PLUS, Alexandra Păcuraru a anunțat că se retrage temporar din televiziune din motive de sănătate. Aceasta a mărturisit că deși a refuzat anterior să se implice pe platforme de socializare precum Facebook, Instagram, TikTok și Telegram, în contextul retragerii temporare de la emisiune a decis să facă un pas înainte și să se conecteze direct cu publicul său prin aceste mijloace de comunicare. Această schimbare este un mod de a menține legătura cu telespectatorii în absența sa de pe micile ecrane.

Am decis să iau o pauză medicală de la televiziune, mă retrag pentru o perioadă nedeterminată de timp pentru a-mi redobândi sănătatea. Sunt recunoscătoare pentru toată experiența acumulată alături de echipa Realitatea PLUS și alături de telespectatorii mei fideli din țară și din diaspora. Mereu am spus că e de ajuns ceea ce fac și nu voi face niciodată vreun cont pe Facebook sau Instagram, TikTok și Telegram și iată că astăzi am făcut acest pas pentru a menține legătura cu voi, familia mea! Vă rog să aveți răbdare să mă lăsați să învăț să postez, să învăț să filmez, să montez și să promovez materialele pe care le gândesc. Uite cum am învățat azi să nu mai spun niciodată „niciodată”!

Vă las pe mâini bune, echipa Realitatea PLUS rămâne determinată să lupte pentru dreptate, pentru adevăr și pentru suveranitate. În ceea ce mă privește, eu rămân cu aceleași intenții ferme de a construi România pentru români, alături de români. Sănătatea este cea mai mare comoară și când primim semnale că s-a depășit linia roșie trebuie să ne ascultăm corpul și să acționăm în consecință. În concluzie, odihnă, bucurii, iubire și gânduri bune. Ingredientele esențiale care mă ajută și ne ajută de fiecare dată să fim noi în cea mai bună versiune a noastră. Rămân la un click distanță! Iubiți România pentru că merită!”, a transmis Alexandra Păcuraru.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button