Expres

Alertă alimentară la raionul cu mezeluri

O nouă alertă alimentară este în vigoare, în România. Metro și Cora au anunțat retragerea de la comercializare a crenvurștilor Wudy.

Retragerea a pornit de la producător și distribuitor.

„Nordic Import Export distribuitor Romania al produselor WUDY si fabricantul AIA SpA Italia au luat decizia proactivă de a proceda la rechemarea voluntară a produselor crenvusti Wudy mentionate mai jos, comercializate în România”, se arată într-una dintre informări.

Decizia de a iniția această alertă alimentară a fost luată ca urmare a detectării Listeria Monocytogenes în unele produse.

Ca măsură de precauție, sunt retrase în mod voluntar toate loturile de crenvurști WUDY din toate punctele de vânzare din România pentru loturile și sortimentele menționate AICI

Clienții care au cumpărat din produse sunt rugați să nu le consume și să le returneze în magazine. Prezentarea bonului fiscal nu este necesară.

Inițiatorii retrageri își cer scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de acest incident. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
6 luni în urmă

[…] alimentară despre care vă informam AICI este activă și în magazinele Carrefour, Profi și […]

6 luni în urmă

[…] alimentară despre care vă scriam AICI este activă în tot mai multe magazine. Primele informări de pe site-ul Autorității Naționale […]

Back to top button