Expres

Și la Brașov! Alertă alimentară în magazinele dm

Este alertă alimentară în magazinele dm.

„Stimați clienți,

dm‐drogerie markt recheamă preventiv articolul «dmBio rondele de orez cu zmeură 8luni+ ECO
35g». Articolul a fost retras de la vânzare. Sunt afectate doar articolele cu data limită de consum (MHD) 04.06.2024, lotul NL 157. Aceste informații pot fi găsite cu ușurință pe partea din spate a ambalajului”, scrie în notificarea postată pe site-ul Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

Motivul retragerii: „nu se poate exclude faptul că articolele individuale cu data limită de consum menționată mai sus pot avea un conținut ridicat de aflatoxine. Aceste substanțe pot fi dăunătoare pentru sănătate dacă sunt consumate pentru o perioadă lungă de timp. Aflatoxinele sunt produse metabolice, care provin din diverse ciuperci de mucegai.
Vă rugăm să nu consumați produsul cu data limită de consum menționată mai sus și să îl returnați nedeschis sau deja deschis în magazinele dm. Prețul de achiziție va fi, bineînțeles rambursat, chiar și fără prezentarea bonului fiscal. Puteti returna produsul pana in data de 15.09.2023”, au anunțat reprezentanții lanțului de magazine.
„Calitatea și siguranța produselor noastre reprezintă cea mai mare prioritate a noastră. Regretăm
incidentul și ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate”, au mai transmis ei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button