Expres

Alarme non-stop la Kiev – zeci de morți și răniți

Alarme non-stop la Kiev – zeci de morți și răniți

După bombardamentele rușilor din această dimineață – Update. Explozii puternice la Kiev, alarmele sunt continuu în capitala Ucrainei.

Un jurnalist al agenției DPA, prezent în Kiev, a relatat că populația a părăsit adăposturile anti-aeriene, fiind văzuți mulți oameni pe străzi. Asta în ciuda sfaturilor primarului Vitali Klitschko, care a îndemnat la prudență: „Nu circulați prin oraș decât în caz de necesitate”.

Edilul a mai precizat că toate liniile de metrou funcționează normal în capitala Ucrainei.

Presa din Ucraina a informat că alarmele au funcționat, astăzi, la Kiev 5 ore și 37 de minute. Este cea mai lungă perioadă de când s-a declanșat conflictul, în data de 24 februarie.

„Până acum, 10 persoane au murit și aproximativ 60 de persoane sunt rănite în toată țara, în urma acțiunilor de astăzi ale Rusiei”, a indicat, pe Facebook, Poliția din Ucraina.

Potrivit sursei citate, anchetatori și specialiști în criminologie caută „dovezi ale atrocităților comise de ruși”.

El e autorul…

Generalul Serghei Surovikin, noul comandant suprem al forțelor de invazie rusești în Ucraina, și-a început mandatul în forță. Începând din noaptea de duminică spre luni, asupra orașelor țării atacate au fost lansate valuri de rachete. Orașele Kiev, Lvov, Dnepr, Zaporojie și Nikolaev au fost bombardate la întâmplare. Rachetele de croazieră au lovit instituții de învățământ, blocuri, piețe și intersecții aglomerate, într-o campanie criminală, așa cum a etichetat-o ziaristii.com.

Alarme non-stop la Kiev – zeci de morți și răniți


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Racheții primesc ce au semănat, asta-i. I-a mâncat în fund să distrugă podul, acum vor suporta bombardele. Îi vor toca mujicii cum merită. Este timpul să se termine gluma asta numită „slava hucraina”, nu credeți? Trebuie denazificați ciolovecii ăștia. Cu… Citeşte mai mult »

Back to top button