Expres

AJOFM. Bursa generală a locurilor de muncă

AJOFM. Bursa generală a locurilor de muncă. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov anunță organizarea unei burse generale a locurilor de muncă, dedicată susținerii și facilitării accesului comunității locale la oportunități profesionale variate.
Evenimentul va avea loc in data de 17 mai 2024, incepand cu ora 09:00, în municipiul Braşov, la sediul Casei Armatei din Brasov, Str. Muresenilor, Nr.29.
Bursa Generală a Locurilor de Muncă este o măsură activă destinată corelării cererii și ofertei locurilor de muncă, care vine în sprijinul celor care se află în căutarea unui loc de muncă.
Participanții sunt invitați să exploreze și să interacționeze cu reprezentanții unui număr mare de companii și organizații din diverse domenii, care vor oferi sute de locuri de muncă disponibile.
Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă, de a-și alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale, sau să se orienteze/reorienteze profesional.
Pe această cale informam agenţii economici despre faptul că participarea la acest eveniment este gratuită şi reprezintă o oportunitate de a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.
Această inițiativă reprezintă un angajament ferm al AJOFM Brașov de a sprijini cetățenii în căutarea de locuri de muncă și de a facilita întâlnirea între cererea și oferta de muncă.
Bursa generală a locurilor de muncă oferă atât angajatorilor, cât și căutătorilor de locuri de muncă un cadru ideal pentru a interacționa și a stabili legături profesionale solide.
Suntem încântați să organizăm această bursă a locurilor de muncă pentru comunitatea noastră. Această inițiativă reflectă angajamentul nostru de a crea punți între cererea și oferta de muncă și de a sprijini dezvoltarea profesională a cetățenilor noștri. Ne așteptăm ca evenimentul să fie un succes și să aducă beneficii atât angajatorilor, cât și celor în căutarea unui loc de muncă”, a declarat Doamna Liliana Dragomir, Director Executiv al AJOFM Brașov.

Despre AJOFM Brașov: Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Brașov este o instituție publică care oferă servicii gratuite de intermediere a forței de muncă, consiliere profesională și reconversie profesională pentru cetățenii din județul Brașov.
Ca o noutate în organizarea acestui eveniment, angajatorii sunt invitati sã expuna la standul atribuit, produse si materiale publicitare, ceea ce considerãm cã aduce un plus de valoare în atragerea de viitori angajati.

Confirmarea participãrii se poate face prin depunerea/transmiterea formularului:

  • direct la sediul nostru din Brasov, str. Lungă nr. 1A – cam. 14,
  • prin fax la nr. 0268-412.552,
  • e-mail: ajofm.bv@anofm.gov.ro sau adriana.anghel.bv@anofm.gov.roAcest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare