Expres

Aeroportul Internațional Braşov are director. Noi posturi scoase la concurs. Ce se caută în perioada următoare

Aeroportul Internaţional Braşov. Alexandru Anghel este oficial director general al Aeroportului Internaţional Braşov, după cum a precizat astăzi pentru MyTEX.

Aeroportul Internaţional Braşov. Oficialul a anunţat că în perioada imediat următoare vor fi scoase la concurs mai multe posturi şi se vor face noi angajări.

Aeroportul Internaţional Braşov. „Până acum am ocupat locurile de care aveam nevoie pentru a da drumul la treabă. Pentru moment nu am externalizat nici un serviciu, dar ne gândim şi la acest aspect, cel mai posibil pe mentenanţă. Vedem care sunt cele mai bune variante. Urmează să fie scoase la concurs multe posturi în perioada următoare, pompieri, securitate, contabilitate, tehnic, curăţenie, IT…”, a declarat Alexandru Anghel pentru MyTEX.

Întrebat dacă are o replică pentru cei care spun că toate posturile sunt „cu dedicaţie”, directorul Aeroportului Internaţional Braşov a menţionat: „Nu comentez opiniile unora sau altora. Pe noi ne interesează să avem pe fiecare post cei mai bine pregătiţi oameni. Sunt conştient că există interes şi aşteptări, dar nu poate să lucreze tot oraşul la Aeroport. Întotdeauna vor exista oameni nemulţumiţi. Nu este nimic special, cei mai buni vor fi selectaţi pentru fiecare post. Dacă sunt 7 candidaţi pentru un job şi comisia alege unul, acela va fi mulţumit, iar ceilalţi 6 vor fi nemulţumiţi. Asta este situaţia”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button