Expres

Aeroportul Brașov. Zborurile de la și către Londra, reluate, dar…

Aeroportul Brașov. Zborurile de la și către Londra, reluate, dar… Compania Dan Air a reluat zborurile pe relația Brașov-Londra, după incidentul survenit astăzi la unul dintre motoarele avionului (detalii aici). Însă, întârzierea de circa 6 ore și faptul că Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav (AIBG) se închide la ora 19.00 au dus la alte inconveniente.
„Airbusul A320 Dan Air (YR-DSE) care a avut o ingestie de păsări la motorul 1 (stânga) vineri dimineață în timpul aterizării pe aeroportul din Brașov a fost reparat”, anunță boardingpass.ro.
Însă, avionul a primit slot pentru decolare spre Londra Gatwick abia la ora locală 20:07. Din cauza faptului că AIBG se închide la ora 19:00, aeronava a decolat din Brașov înainte de închidere, dar cu destinația Sibiu. Ulterior, din Sibiu, avionul va zbura spre aeroportul Gatwick din Londra, iar apoi va reveni la București, potrivit sursei citate.

„Din cauza situației aeroportului Brașov în ceea ce privește închiderea acestuia la ora 19:00 vom fi nevoiți ca zborul DN258 (Londra-Brașov) să aterizeze la București. Am contactat autoritățile pentru a obține suport din partea lor în încercarea de a ateriza la Brașov însă la momentul de față așteptăm răspunsul lor.
Ne cerem scuze pentru toate inconvenientele însă vă asigurăm că facem toate eforturile pentru a rezolva situația
”, a transmis compania aeriană, cu câteva ore în urmă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Aeroportul Brașov. Zborurile de la și către Londra, reluate, dar… […]

1 an în urmă

[…] de la DAN AIR îi acuză pe controlorii de trafic că au încălcat legea, nedând prioritate la aterizare. […]

Back to top button