Expres

Aeroportul Brașov. ROMATSA angajează doi ingineri

Aeroportul Brașov. ROMATSA angajează doi ingineri

Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA RA – Direcţia Serviciilor de Navigaţie Aeriană Regională (DSNAR) Arad anunță organizarea unui concurs/examen pentru ocuparea a două posturi vacante de Inginer diplomat PNA/CNS (Protecția Navigației Aeriene/Comunicații-Navigație Supraveghere) la Secția PNA/CNS – Atelier PNA/CNS Activitate Terminal – Amplasament Braşov.

Candidații trebuie să aibă studii superioare tehnice cu diplomă de inginer, într-una din specializările: electronică, telecomunicații, calculatoare, automatică, mecatronica, electric și aerospațial și minimum 6 luni vechime pe poziția de inginer în domeniul studiilor. Se mai cer avize medicale, xunoașterea limbii engleze, nivel mediu, inclusiv a terminologiei tehnice.

Cerințe și abilități necesare postului:
a). Program de tură 12/36, 12/24, 12/48;
b). Un nivel ridicat de responsabilitate personală;
c). O abordare sistemică;
d). Gândire analitică;
e). Acuratețe, precizie;
f). Capacitatea și dorința de dezvoltare profesională continuă;
g). Abilități de relaționare, comunicare, lucru în echipă.

Înscrierea se face prin e-mail la adresele: maria.szkokan@romatsa.ro și marius.lucaciu@romatsa.ro

Actele în original ale documentelor transmise în copie prin e-mail vor fi prezentate la data concursului, pentru verificarea conformității copiilor existente la dosar. Pentru înregistrare/înscriere la concurs, dosarul se poate transmite și incomplet, urmând ca restul de acte să fie transmise cel mai târziu până la data de 14 iunie 2024, ora 10:00, data-limită de înscriere la concurs.
Între înscriere și concurs/examen se va completa un chestionar pentru stabilirea profilului candidatului, online, pe platforma unei firme de profil HR. Pentru aceasta, candidaţii au nevoie de o conexiune sigură la internet și de link-ul de acces în platformă care le va fi transmis pe adresa de e-mail furnizată în CV.
Concursul se va desfășura în municipiul Brașov, locul exact urmând a fi comunicat prin e-mail și telefonic, în timp util, fiecărui candidat.

Desfăşurarea concursului:
18 iunie 2024, ora 10:00 – proba scrisă (eliminatorie)
18 iunie 2024, după corectarea lucrărilor scrise și comunicarea rezultatelor – interviul și proba practică (doar candidații care au trecut proba scrisă).
Dacă examenul/concursul nu se va finaliza în 18 iunie 2024, va continua în 19 iunie 2024.

Informaţii suplimentare privind tematica de concurs, bibliografia, tipul probelor, afişarea rezultatelor, termenul de depunere a contestaţiilor, procedura de angajare şi alte informaţii necesare candidaţilor sunt disponibile aici.

Citește și: Aeroportul Brașov. Mai multe zboruri, din această săptămână


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button