Expres

Aeroportul Brașov – programul detaliat al zilelor inaugurale (video)

Aeroportul Brașov – programul detaliat al zilelor inaugurale. După ce a postat afișul (detalii aici) care îi prezintă pe cei implicați în evenimentul intitulat „Zilele Porților Deschise” la Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav, din perioada 10-11 iunie 2023, Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, a postat duminică seara o poză prin care oferă detalii despre program, pe zile și pe ore, pentru inaugurarea cu public.
Reamintim că primele zboruri, unul comercial și cel oficial de inaugurare, vor avea loc în 15 iunie, atunci urmând să fie un eveniment mai restrâns.
Dar deschiderea oficială a Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav va fi precedată de două zile pline de show-uri aviatice, concerte cu interpreţi şi trupe îndrăgite, tururi ghidate în terminalul Aeroportului, expoziţii outdoor cu tematică de aviaţie, spectacole de lasere şi focuri de artificii.
Aeroportul Brașov – ultimele detalii despre inaugurare. Conform datelor de pe afiș (foto 2) , în fiecare dintre cele două zile, 10 și 11 iunie, programul începe la ora 12.00.
Spectacolele aviatice vor fi oferite de Forțele Aeriene ale MApN, Inspectoratul General de Aviație al M.A.I, Aeroclubul României, Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov.
În prima zi vor concerta Raluka & Balkanic Project, Ștefan Bănică jr. & 50’s, iar a doua zi, Olivia Addams, Zdob & Zdub și Haddaway. Atmosfera va fi întreținută de DJ și MC: DJ Popovici, George Zafiu și DJ Tennebreck.
Programul începe sâmbătă, 10 iunie, la ora 12.00, cu cei doi DJ, care vor întreține atmosfera, la ora 15.00 este programat un show aviatic, la ora 18.00, din nou, DJ. La ora 19.00, este programat concert Raluka & Balkanic Project, urmați, la ora 20.00, de DJ, iar la ora 21.00, concert Ștefan Bănică jr. & 50’s.

De altfel, tot Adrian Veștea a postat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video prin care Ștefan Bănică promovează evenimentul de sâmbătă seară:

După concertul lui Bănică, de la 22.10, atmosfera va fi încinsă de DJ și de un foc de artificii, programul primei zile încheindu-se la ora 23.00.
Duminică, 11 iunie, de la ora 12.00, cei doi DJ vor întreține atmosfera, la ora 15.00 este programat un show aviatic, la ora 18.00, din nou, DJ. La ora 19.00 concertează Olivia Addams, la ora 20.00, Zdub & Zdob, la ora 21, Haddaway. Cu show-ul de la ora 21.45 se închide evenimentul (ora 22.00).
În fiecare dintre cele două zile, de la ora 12.00, se organizează tururi ghidate prin terminalul (aerogara) Aeroportului Internațional Brașov Ghimbav.
Va exista o zonă de food court (de mâncat) și sunt promise și surprize.
Suma necesară acestor evenimente, inclusiv zborul inaugural din 15 iunie, se ridică la circa 1 milion de lei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
8 luni în urmă

[…] & Zdub și Haddaway. Artistul german originar din Trinidad și Tobago a postat și el, ca și Ștefan Bănică jr., un clip de promovare a evenimentului, redistribuit de Adrian […]

8 luni în urmă

[…] ateliere și demonstrații de dans, concursuri de interpretare, show-uri aviatice și concerte la Zilele Porților Deschise la Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav, expoziții.Știre în curs de […]

Back to top button