Expres

Aeroportul Brașov. Numiri de administratori provizorii / Alte hotărâri importante, pe masa consilierilor județeni

Aeroportul Brașov. Numiri de administratori provizorii / Alte hotărâri importante, pe masa consilierilor județeni

Consiliul Judeţean Braşov se întrunește astăzi, în cadrul unei şedinţe ordinare, fiind programate multe proiecte pe ordinea de zi. Ședința de plen se va desfăşura la Sala 120 a instituției și va începe la ora 11.

Sunt 24 de puncte plus 10 pe lista suplimentară (propuneri plen), ce vor dezbătute și votate. Acestea vizează, printre altele aprobarea statului de funcții, a organigramei și a regulamentului de organizare și funcționare oentru mai multe instituții din subordinea CJ Brașov, aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru mai multe obiective de infrastructură, neexercitarea dreptului de preemțiune asupra unor imobile, trecerea în patrimoniul public al județului a altora (construcții și terenuri).
Cinci dintre punctele de pe ordinea de zi, inclusiv pe cea suplimentară, se referă la Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav.

Este vorba despre:

Proiect de hotărâre privind completarea Hotărârii Consiliului Judeţean Braşov nr. 273/27.07.2023 privind stabilirea cotei-părţi de chirie cuvenită bugetului local al Judeţului Braşov din veniturile realizate din închirierea bunurilor proprietate publică aflate în administrarea Regiei Autonome „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav R.A.”

Proiect de hotărâre privind actualizarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Dotări și execuție lucrări de construcții și instalații pentru asigurarea serviciilor de navigație aeriană” pentru Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav.

Proiect de hotărâre privind aprobarea situațiilor financiare ale Regiei Autonome „Aeroportul International Brasov-Ghimbav” pentru anul 2023.

Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor de parcare stabilite de „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav R.A.” pentru parcarea auto aflată în administrarea aeroportului, precum şi a regulamentului de organizare şi funcţionare al parcării

Proiect de hotărâre privind numirea administratorilor provizorii în Consiliul de administrație al Regiei Autonome „Aeroportul International Brasov-Ghimbav”

Ordinea de zi poate fi accesată aici. De asemenea, tot de aici pot fi descărcate proiectele pe care aleșii județeni le au de dezbătut și votat.
Ședința va fi transmisă în direct pe site și pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Brașov.

Vom reveni cu detalii despre proiectele aprobate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button