Expres

Aeroportul Brașov. Incertitudine cu Dan Air / Ce spun oamenii

Aeroportul Brașov.

Anunțatele zboruri ale companiei Dan Air de pe Aeroportul Internațional Brașov – AICI – au produs un interes enorm. Mulți brașoveni, dar nu numai, au început să se intereseze de unde pot cumpăra bilete, dar și de curse către alte destinații. Oamenii n-au primit, însă, răspunsurile așteptate de la reprezentanții companiei low cost menționate. Mai mult, accesând site-ul Dan Air, în eventualitatea unor informații precise, au aflat că acesta este în construcție.

Aeroportul Brașov

În plus, Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, a declarat pe subiectul Dan Air:Și pe mine m-a luat prin surprindere intenția dumnealor, fără a avea o discuție și fără a face o conferință de presă, în primul și în primul rând, cu directorul Regiei Aeroportul Brașov, fiindcă toate aceste lucruri trebuie prezentate în comun”.

Veștea a mai spus că asemenea destinații europene, și nu numai, vor fi stabilite de la Brașov, întrucât sunt mai multe companii low cost interesate să opereze de pe AIBG.

Prin urmare, cei ce coordonează activitatea de la Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav n-au auzit de cursele plănuite de Dan Air.

Reacții

Iată și câteva comentarii sugestive referitoare la zborurile Dan Air postate pe contul de Facebook MyTex – Știri Online Brașov:

„Un mic fâs”;

„Căutați bilete după 2024!”;

„Se anunță încă o țeapă”;

„Frecție la piciorul lui Prigoană”;

„Până acum, nu am văzut niciun contract cu o companie de zbor serioasă. Hm! Ce ni se ascunde?”;

„De la 69 de euro vor fi bilete”;

„Da’ Consiliul Județean nu are și altă treabă? Chiar nu mai e nimic de făcut în județu’ ăsta?”;

„Nu a dat șpaga Dan Air, de ce confirmați numai zborurile spre Grecia și Turcia prin agentia din Brasov?Celelalte consilii județene care au contribuit la construirea aeroportului au fost consultate când ați aprobat zborurile charter din 15 iunie?”;

„Până în Codlea cu avionul cât costă biletul”;

„Din 15 aprilie puteți accesa site-ul lor;

„O singură agenție a anunțat că vinde bilete, dar cu asta a rămas. În momentul de față nu vinde nimeni curse de linie, doar charterele se vând. A fost doar o mișcare de marketing ca să se promoveze Dănuț srl”;

„Mă bucur că pot ateriza în apropiere cu avionul personal. Între timp sper ca Danutz Air să zboare de cel puțin 3 ori din Londra”;

„Pân’ la Bran cât e?”;

„DAN căpitan de plai?”;

„Sunt interesat dacă sunt zboruri până la Dumnezeu și o stație mai încolo”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Aeroportul Brașov. Incertitudine cu Dan Air / Ce spun oamenii […]

jonelul
1 an în urmă

A auzit cineva de aceasta companie ? Nu cred !

1 an în urmă

[…] Bruxelles, Budapesta, Londra, Milano, München, Nürnberg şi Stuttgart. Apoi, au apărut semnele de întrebare, inclusiv Adrian Veştea, preşedintele Consiliului Județean Brașov, declarând: „Și pe mine […]

Back to top button