Expres

Aeroportul Brașov. Declarații referitoare la comasarea de ultimă oră a unor curse operate de Dan Air

Aeroportul Brașov se confruntă cu „nebunia” programului modificat al unor zboruri operate de compania românească low cost Dan Air.

Alexandru Anghel, directorul Aeroportului Brașov, a fost întrebat, astăzi, de jurnaliști despre programul curselor Dan Air, care a fost dat peste cap – Detalii, AICI, stârnind nemulțumirea multor călători.

„Comasările de zboruri sunt deciziile companiei aeriene. Eu nu pot comenta ce a hotărât Dan Air. Eu mă ocup de aeroport, să se zboare în condiții de siguranță. Asta e treaba mea. Dan Air are un management și o politică comercială, reprezentanții companiei au posibilitatea să ducă pasagerii la destinație. Vedeți că în toată aviația mai sunt sincope…”, a declarat, printre altele, Alexandru Anghel.

Pe marginea acestui subiect, Adrian Cojoc, directorul ROMATSA, a precizat: „Rolul nostru este de a asigura siguranța pasagerilor. Zborul inaugural TAROM a fost operat cu succes de la Turnul de Control Arad. Programul Aeroportului Brașov – 7.00-19.00 – a fost stabilit în acord cu conducerea acestuia. Pe viitor, se are în vedere extinderea programului. Încercăm o flexibilizare într-o perioadă de 3 luni. Este lipsă de personal în ceea ce privește controlorii de zbor. Vom școlariza. 5 controlori de zbor, cu experiență, sunt desemnați astăzi pentru Aeroportul Brașov. Este important să stăm de vorbă cu toți operatorii aerieni, cu șefii de la Aeroportul Brașov, să ne armonizăm”.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
3 luni în urmă

[…] Aeroportul Brașov. Declarații referitoare la comasarea de ultimă oră a unor curse operate de Dan… […]

3 luni în urmă

[…] Aeroportul Brașov. Declarații referitoare la comasarea de ultimă oră a unor curse operate de Dan… […]

Back to top button