Expres

Aeroportul Brașov. Dan Air are planuri mari

Aeroportul Brașov pare a fi punctul maxim de interes pentru compania românească Dan Air. Asta în ciuda problemelor întimpinate cu ROMATSA, cu programul scurt al aeroportului, cu lipsa de asistență tehnică.

Matt Ian David, CEO-ul Dan Air, a relatat pentru Ziarul Financiar că firma ce o reprezintă are planuri mari legate de Aeroportul Brașov în perioada imediat următoare: „Ne-am dori să ne concentrăm doar asupra Braşovului, dar trebuie să mergem la Bucureşti pentru controale tehnice, de aceea am pus şi Bucureştiul la vânzare. Braşovul rămâne baza, toate rutele de deplasare au fost create ţinându-se cont de Braşov, tot ce a fost planificat a avut, în primul rând, Braşovul. Bucureştiul a apărut ulterior, din cauza problemelor de pe Aeroportul Brașov. Vom menţine Bucureştiul până la sfârşitul verii, iar în programul de iarnă cred că vom opera doar de pe Braşov“.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button