Expres

Aeroportul Brașov. Dan Air – aceleași metehne / Alți pasageri nemulțumiți

Aeroportul Brașov este baza companiei aeriene Dan Air, care operează curse regulate pe mai multe destinații. Din decembrie, se vor introduce noi rute, conform informațiilor primite – Detalii, AICI.

Dan Air, care a zburat de pe Aeroportul Brașov și la Tel Aviv în ultimele zile (și) din rațiuni umanitare în urma războiului izbucnit între Israel și Hamas, are parte, în continuare, de reclamații privind întârzierile curselor sale. Au fost semnalate și probleme cu biletele

Pe contul de Facebook al companiei românești, o femeie a precizat: „Zbor Barcelona – Brașov cu escală la Madrid, 8 ore în total! Prima și ultima experiență cu voi. Nu recomand!”.

Altcineva a completat: „Da, am pățit-o şi eu – am cumpărat bilet direct şi după vreo două zile mi l-au schimbat cu escală. Acum sunt curioasă cum va fi, că zborul e pe 31 octombrie. Le dăm o şansă pt. că sunt la început”.

Altă persoană care a zburat cu Dan Air a punctat: „Au început prin februarie, martie când vindeau bilete. A trecut aproape un an, iar vechile metehne rămân… Păcat!”.

„Cumperi acum și nu știi când sau dacă ajungi la destinație”, a concluzionat cineva, completat de un altul care a avut de a face cu Dan Air: „Cum să se mențină pe piață, dacă nu sunt serioși? Am cumpărat bilet în luna octombrie, s-a anulat. Promisiuni de rambursarea a banilor au fost, dar am rămas cu acestea. Problema e de o lună nerezolvată. Și ca mine sunt mulți alții, care nu mai au încredere să cumpere bilete”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button