Expres

Aeroportul Brașov – concurs de angajare pe 29 de posturi

Aeroportul Brașov – concurs de angajare pe 29 de posturi. Regia Autonomă „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav” RA (RA AIBG) a anunțat astăzi că scoate la concurs alte 29 de posturi. Toate sunt pe domeniul de securitate și de salvare aeroportuară.
Concret, este vorba despre:

-6 posturi de Agent de securitate aeroportuară, gradul IA, cod COR: 315509, în cadrul Serviciului Securitate Aeroportuară/Probleme Speciale-Documente Clasificate, Biroul Securitate Aeroportuară;
-4 posturi de Agent de securitate aeroportuară, gradul I, cod COR: 315509, în cadrul Serviciului Securitate Aeroportuară/Probleme Speciale-Documente Clasificate, Biroul Securitate Aeroportuară;
-3 posturi de Inspector siguranță operațională, gradul I, cod COR: 315508, în cadrul Direcției Tehnice – Operaționale, Serviciul Privat pentru Situații de Urgență, Intervenție Salvare;
-8 posturi de agent salvare aeroportuară și instalații de stins incendiu, cod COR: 315501, în cadrul Direcției Tehnice – Operaționale, Serviciul Privat pentru Situații de Urgență, Intervenție Salvare;
-8 posturi de conducător autospecială PSI, cod COR: 833204, în cadrul Direcției Tehnice – Operaționale, Serviciul Privat pentru Situații de Urgență, Intervenție Salvare.

Candidații au de trecut și proba sportivă

Aeroportul Brașov – concurs de angajare pe 29 de posturi. Concursul va avea următoarele etape succesive: selecţia dosarelor de înscriere; proba practică (sportivă), valabilă pentru toate posturile cu excepţia celor de Inspector siguranță operațională; proba scrisă, care va fi sub formă de test grilă; interviul.
Depunerea dosarelor se realizează în perioada 21 aprilie – 5 mai 2023 (până la ora 13:00), la Compartimentul Resurse Umane, SSM, IT&C, cam. 313 etajul III, Consiliul Judeţean Braşov.
Candidaţii declaraţi admişi în urma analizei dosarelor vor susţine proba practică (sportivă), programată pe 15 mai 2023, iar cei care o vor promova vor intra în examenul scris care va avea loc pe 17 mai 2023, începând cu ora 11:00.
Interviul va fi programat în termen de maximum patru zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise, iar rezultatele finale vor fi comunicate în termen de maximum o zi lucrătoare de la expirarea termenului de soluţionare a contestaţiilor.
Anunţurile de concurs, bibliografia, atribuţiile posturilor şi toate informaţiile de interes pentru potenţialii participanţi privind condiţiile specifice şi cele generale pentru ocuparea posturilor, documentele necesare, calendarul şi modalitatea de desfăşurare a probelor de concurs sunt disponibile aici.

Nu e singurul concurs de angajare. La începutul lunii a mai fost lansat unul pentru trei posturi.

În acest moment, Regia Autonomă „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav” R.A are deja 53 de angajaţi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
4 luni în urmă

[…] Brașov – alte trei posturi scoase la concurs. Continuă recrutarea de personal pentru Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav, ce urmează a fi operațional din 15 iunie. Regia […]

Citeşte şi...
Close
Back to top button