Expres

Aeroportul Brașov. Adrian Veștea, despre zborurile operate de Fly Lili

Aeroportul Brașov va primi „în gazdă” din 15 iunie și compania Fly Lili – Detalii, AICI.

Adrian Veștea, ministru al Dezvoltării și candidatul PNL pentru postul de președinte al Consiliului Județean Brașov la alegerile din 9 iunie, a dat detalii zborurile celor de la Fly Lili care vor fi disponibile din luna iunie și care din iulie.

„Din iunie – München, Nürnberg, Stuttgart, Roma, Salonic, și Istanbul; din iulie – Milano și Barcelona. Apoi, sunt planificate pentru sfârșitul anului destinații suplimentare spre Franța și Israel. Frecvența zborurilor va fi de trei zboruri pe săptămână pentru fiecare destinație”, a declarat Adrian Veștea.

El a mai precizat: „Aceste noi rute sunt gândite să răspundă cererii crescute de călătorii internaționale din și spre Brașov, oferind oportunități noi și acces facil la piețe majore și destinații turistice de top”.

În prezent, zboruri regulate externe de pe Aeroportul Brașov operează doar compania Wizz Air, la Londra (Luton) și la Dortmund.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare