Expres

Aeroportul Brașov. Ce a constatat Poliția de Frontieră

Aeroportul Brașov a fost tranzitat de 43.790 de pasageri. Cetățenii români reprezintă majoritatea pasagerilor care au zburat de la și spre Aeroportul Brașov în primele trei luni de operațiuni. Dintre aceștia, 22.510 au zburat de pe Aeroportul Brașov spre destinații internaționale, potrivit datelor obținute de BoardingPass de la Poliția de Frontieră.

Pe fluxul de sosire, pe la punctul de trecere a frontierei de la Aeroportul Brașov au fost înregistrați, în perioada 15 iunie – 18 septembrie, 21.280 de pasageri.

Din numărul total de persoane înregistrate de Poliția de Frontieră la punctul de la Aeroportul Brașov, peste 41.200 sunt cetățeni ai statelor UE, iar 2.590 provin din țări care nu fac parte din Uniunea Europeană.

În perioada amintită au fost operate zboruri regulate și charter din Brașov spre destinații din Germania, Italia, Marea Britanie, Belgia, Spania, Turcia și Grecia.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button