Expres

Aeroportul Brașov are un nou director

Aeroportul Brașov are un nou director.

Consiliul de Administrație al Aeroportului Brașov a decis, astăzi, că noul director (interimar) este Constantin Albu.

Fost director al Aeroportului Tulcea, el își va prelua mandatul luni, 11 decembrie.

Radio România Actualități – Brașov a precizat că împotriva lui Alexandru Anghel urmează procedura de atragere a răspunderii manageriale în instanță, așa cum a anunțat (încă) președintelui CA Aeroportul Brașov, Daniel Micu. Anghel consideră acest lucru un abuz.

Constantin Albu a fost director general al Aeroportului Internațional Delta Dunării Tulcea timp de 22 de ani, între 1995 și 2017. El este membru în Consiliul de Administrație al Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav.

Potrivit infotulcea.ro, Constantin Albu e foarte discret în relația cu presa. De altfel, referitor la ceea ce se întâmplă acum cu Aeroportul Brașov, el a declarat laconic: „Vreau ca lucrurile să meargă!”.

Acum mai bine de un deceniu, pe când era șef la Aeroportul Tulcea, Constantin Albu a fost chestionat de consilierii județeni referitor la lipsa curselor, deși au fost făcute investiții nejustificate din bani publici, așa cum a informat Adevărul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vax populi
2 luni în urmă

Director nou.Probleme vechi.

2 luni în urmă

[…] Aeroportul Brașov va avea, începând de luni, un nou director, în persoana lui Constantin Albu – Detalii, AICI. […]

2 luni în urmă

[…] persoana lui Constantin Albu, fost director al Aeroportului „Delta Dunării” Tulcea (detalii aici), fostul director fiind înlăturat pe motiv de management neperformant (detalii aici). În orar […]

Back to top button