Expres

Aeroportul Brașov. Air France, încă interesată să opereze / Care sunt condițiile

Aeroportul Brașov. Air France, încă interesată să opereze / Care sunt condițiile

Transavia, divizia low cost a companiei Air France, este încă interesată să opereze pe aeroportul din Brașov și să asigure o legătură cu Aeroportul Paris-Orly.

Discuțiile în acest sens au fost purtate încă de la inaugurarea aeroportului brașovean, cu fostul director (Alexandru Anghel), apoi s-au oprit, a precizat primarul orașului francez Nogent sur Marne, Jacques JP Martin, aflat astăzi la Brașov.

Discuțiile ar putea fi reluate cu actualul director al Aeroportului Brașov-Ghimbav, Constantin Albu, a mai spus edilul francez, potrivit Radio România Braşov FM:

„Transavia este interesată, dar nu este interesată doar să facă o mișcare, să experimenteze dacă va funcționa, iar dacă nu va funcționa să plece. Nu, Transavia a cerut mai multe garanții înainte să se implice. Unde suntem azi? Cei de la Transavia pe care i-am contactat la Paris mi-au spus că sunt de acord, în principiu, dar este nevoie de timp înainte de a începe. De ce? Pentru că vor garanții asupra frecvenței, rezultatul inaugurării etc. Pe cale de consecință, mi-au spus că vor oferi un răspuns în cursul anului următor, deci 2025, dar cu condiția de a primi răspunsurile”.

Articole asemănătoare

Primarul Jacques JP Martin a mai spus că speră că acest parteneriat se va concretiza, în cele din urmă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare