Expres

Aeroportul Brașov. Adrian Veștea – despre angajări / Interes enorm

Aeroportul Brașov. Adrian Veștea – despre angajări.

Președintele Consiliului Județean Brașov a adus astăzi în discuție, în anunțata confernță de presă, subiectul angajărilor la aeroportul de la Ghimbav. Acesta suscită un interes maxim.

Aeroportul Brașov. Adrian Veștea – despre angajări

„Cred că, dacă ar fi să strâng CV-uri pentru toţi cei care doresc să lucreze la aeroport, nu aş mai putea să intru în birou. Cu siguranţă, procedurile vor fi făcute transparent. Se vor căuta persoane competente pe domeniile respective de activitate. Cei care doresc să lucreze aici, trebuie să aibă o pregătire extrem de bună. Dacă ne raportăm la Direcţia Economică, trebuie să avem persoane cu calitatea de expert contabil. Care ştiu să pregătească documentaţii financiar-contabile. Cei care sunt pe contabilitate primară – la fel, pe partea juridică – la fel. Îi vezi pe foarte mulţi că îşi fac tot felul de aprecieri. Ei consideră că, dacă ştiu nişte limbi străine, li s-ar potrivi să lucreze la aeroport. Nu, nu este suficient să ştii nişte limbi străine. Este necesar să ai competenţă pe domeniul de activitate pe care vrei să lucrezi. Va urma o activitate extrem de riguroasă, iar orice om care nu performează va trebui înlocuit de altcineva. Cineva care să-i preia munca”, a declarat Adrian Veştea.

La Regia Aeroportul Internaţional Ghimbav Braşov RA funcţionează, în prezent, un număr minimal de angajaţi. 7, dintre care 6 pe posturi de execuţie. Restul de până la aproximativ 70 de persoane urmează să fie selectate în perioada următoare.

Se știe, la jumătatea lunii iunie 2023, autoritățile au promis că aeroportul va fi funcțional. De aceea, agențiile de turism au și început să vândă pachete charter, cu destinațiile estivale Antalya și Creta.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 luna în urmă

[…] Aeroportul Brașov: 15 iunie rămâne data deschiderii, dacă… Directorii generali ai aeroporturilor din România s-au întâlnit joi, într-o şedinţă de lucru organizată la Aeroportul Braşov. A fost a treia şedinţă a Asociaţiei Aeroporturilor din România ce s-a desfăşurat la… Citeşte mai mult »

Back to top button