Expres

În direct de la Aeroportul Brașov!

În direct de la Aeroportul Brașov. Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean, anunță că directorii aeroporturilor din România vin la Brașov. Întâlnirea are loc la terminalul Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav și va putea fi urmărită în direct.

Ne onorează faptul că joi, 2 februarie, găzduim la terminalul Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav şedinţa directorilor generali ai aeroporturilor care fac parte din Asociaţia Aeroporturilor din România (AAR).

Astfel, cel mai nou şi mai modern aeroport din România – dacă luăm în calcul tehnologia de dirijare a traficului prin intermediul turnului remote, pe care o implementăm în premieră naţională -, îşi face oficial «intrarea» în rândul aeroporturilor civile din ţara noastră.

Îi mulţumesc domnului David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internaţional Cluj şi preşedintele AAR, pentru ocazia pe care ne-a oferit-o de a organiza acest eveniment de anvergură la nivel naţional, la care sunt prezenţi factorii de reglementare şi de decizie din domeniul aeronautic, alături de operatorii economici din domeniu.

La terminalul AIBG vor fi prezenţi domnii Adrian Cojoc, directorul general al ROMATSA, şi Nicolae Stoica, directorul general al Autorităţii Aeronautice Civile Române, cei care împreună cu specialiştii din cadrul instituţiilor pe care le conduc ne-au fost alături pe tot parcursul implementării proiectului Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav şi ne-au acordat întregul suport necesar.

Sunt convins că discuţiile vor reprezenta un bun prilej pentru schimburi de idei şi bune practici, în beneficiul participanţilor şi implicit al îmbunătăţirii activităţii din sfera aeronauticii civile române”, a scris pe Facebook Adrian Veștea.

Conferinţa de presă va începe la ora 10:30 şi va putea fi urmărită pe pagina sa oficială de Facebook.

Vă invit să ne urmăriţi!”, a mai spus șeful CJ Brașov.

În direct de la Aeroportul Brașov!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 luna în urmă

Croncanul penal iar se dă în stambă.

1 luna în urmă

[…] Consiliului Județean Brașov a adus astăzi în discuție, în anunțata confernță de presă, subiectul angajărilor la aeroportul de la Ghmbav. Acesta suscită un interes […]

Back to top button