Expres

Aeroexpress – zboruri și de la Brașov

Compania ungară Aeroexpress Regional va efectua zboruri și de la Brașov, după ce aeroportul de la Ghimbav va deveni operațional din 15 iunie 2023. Anunțul a fost făcut de Daniel Somogyi-Toth, fondator și coproprietar al Aeroexpress Regional, potrivit Boarding Pass. Prin urmare, Aeroexpress ar efectua curse Brașov – Budapesta și Brașov – Debrecen.

Aeroexpress Regional a efectuat zboruri regulate de la Cluj și Tg. Mureș în capitala Ungariei în perioada 5 septembrie – 9 noiembrie 2022. Va relua cursele din Cluj către Budapesta la jumătatea lunii decembrie.

Somogyi-Toth a mai relatat că în 2023 sunt luate în calcul și alte zboruri din vestul Ungariei către Transilvania.

Potrivit sursei citate, zborurile Aeroexpress Regional sunt operate cu avioane de tip Embraer EMB-120ER Brasilia. Acestea pot transporta 30 de pasageri și sunt operate de BASe Airlines, o companie fondată în 1991.

Aeroexpress – zboruri și de la Brașov

Foto: Aeroexpress


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
5 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

„Aeroexpress – zboruri și de la Brașov”. Și de mai unde, că în clipa de față nu are nici-un zbor. „Va relua cursele…”. Nu este sigur că va relua nimic, altfel nu le opreau.

Willy
1 an în urmă

Mai e un zbor: spre doamna ma-ta. E promotie.

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
1 an în urmă

Aurolac, spre aia care te-a fătat în cîrciumă? Să te citez, homalăule: „Eu in carciuma m-am nascut, in carciuma vreau sa mor.”. Ghinion, boschete. Dacă era om, te făta măcar pe lîngă un gard, pe unde se balegă de obicei.

Chilly Willy
Răspunde la  Willy
1 an în urmă

Iara tu ? maaa!

Barbu Gh.
Răspunde la  Chilly Willy
1 an în urmă

Boschete, n-ai ce-i face… Vilighei. Deviant bețiv.

Back to top button