Expres

Adolescenți din Brașov, înjurați și amenințați după ce ar fi aruncat o petardă pe stradă

Trei adolescenți din Brașov au fost înjurați și amenințați de un biciclist care s-ar fi înfuriat pentru faptul că aceștia aruncau cu petarde pe stradă.

În plin conflict, unul dintre adolescenți a scos telefonul mobil și l-a filmat pe bărbat în timp ce îi înjura și îi amenința. Bărbatul, scos din sărite de minori, le spune la un moment dat că în zonă sunt camere de filmat (n.r. care să demonstreze probabil că băieții au aruncat cu petarde). Simțindu-se sfidat de băiatul care filma, bărbatul trece la amenințări precum „te calc pe cap”.


Filmarea se oprește după ce băiatul intră într-un magazin. Incidentul ar fi avut loc lângă Școala Gimnazială nr. 5, potrivit republikanews.ro. Dincolo de acest conflict, amintim că legea permite folosirea de către cetățeni doar a articolelor pirotehnice de divertisment din categoria F1 (articole pirotehnice de divertisment care prezintă un risc foarte scăzut şi un nivel de zgomot neglijabil, destinate utilizării în spaţii restrânse (inclusiv articolele pirotehnice de divertisment destinate utilizării în interiorul clădirilor). În plus, acestea pot fi puse la dispoziţie pe piaţă numai persoanelor care au împlinit vârsta de 16 ani – mai multe date aici. Cele etichetate cu F2, F3, F4, P2, și T2 sunt periculoase și pot fi manevrate numai de persoane autorizate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Iorgu
4 luni în urmă

Bineinteles ca omul avea dreptate, ne-au distrus nervii cu petardele astea, aruncate oriunde și oricând de toți derbedeii. Dar asta e, politically correct e de partea lor!

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare